MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Rest In Beats i Gule Hal

  • Tapperiet 1 Strandpromenaden Køge, 4600 Denmark (map)

Rest In Beats er snørklet dansk poesi der hviler ovenpå levende, tektoniske, triphop beats, som mødes med en improvisatorisk og organisk tilgang til de levende beats. Duoen består af to legesyge sjæle som er kendt for deres intense synergi på scenen. Forsanger Rezwan Farmi's ekspressive vokal og dragende, poetiske tekstunivers skaber, sammen med deres leg med samplere, synthesizere og pladespillere, en intens og nærværende lyd, der til tider fører tankerne hen på triphop legender som Portishead eller danske Under Byen. Musikken er intelligent og svær at putte i en genrekasse.
Derfor er de at se på flere radiostationer og mange typer af festivaler. Lige nu er de endda med i kapløbet om at vinde P3's Karriere kanonen.

Gule hal er Tapperiets indendørsskate hal, der ligger ca. 100 meter fra Tapperiet. Adressen er Strandpromenaden 1, 4600 Køge