MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

MARK TURNER & MIKKEL PLOUG i Køge Kirke

  • Køge Kirke 26 Kirkestræde Køge, 4600 Denmark (map)

Oplev den amerikanske saxofonist Mark Turner sammen den danske guitarist Mikkel Ploug i Køge Kirke. 
Mikkel Ploug og Mark Turner har spillet sammen siden 2005 og optrådt sammen på turnéer over hele Europa i Mikkel's band Mikkel Ploug Group. Mark Turner regnes for at være sin generations mest indflydelsesrige saxofonist, med en unik melodisk fantasi og en helt utrolig evne til at mestre tenorsaxofonens mulige (og ikke mulige!) register. 

Den danske guitarist Mikkel Ploug, oprindeligt fra Hillerød, har rejst over hele verden som jazzmusiker, været solist med den Kongelige Ballet og har modtaget en række komponistkommisioner til sit arbejde med at oversætte politiske taler til musik. 

I duo'en præsentere Mark og Mikkel et stærkt melodisk univers, der udfolder sig med den velovervejethed og intensitet der repræsentere de to musikeres tilgang. Denne koncert er en unik mulighed for første gang at høre de to musikere i den intime duo-konstellation.