MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

I think you're awesome i caféen på Tapperiet

Få bands har gjort sig mere bemærkede på den danske jazzscene gennem de seneste år end I Think You're Awesome. Med en udadvendt og hjertevarm energi spiller de musik om fodbold, ungdom, kærlighed, sorg og venskab med inspiration fra afrikanske rytmer, nordiske folketoner, amerikanske sangskrivere og europæisk improvisation. En altid smittende og rørende oplevelse.
 
Med deres tre udgivelser "Løft mig op så jeg kan nå", "Books" og "Books Live" har de opnået massiv airplay på P8 Jazz, en nominering til DMA Jazz i 2016 og JazzNytPrisen i 2016. De har spillet udsolgte koncerter i hele landet og bevaret en nysgerrighed på improvisations-baseret musik, der hele tiden bringer dem i nye musikalske situationer. Det er en flok venner, der med utæmmelig spilleglæde nyder hinandens samvær på scenen og publikums tilstedeværelse.