MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Terkel Nørgaard Trio Celebrates Thelonious Monk (DK/US)

Koncerten foregår under HANGOVER JAZZ DAY, der er konceptet for søndagens program på Tapperiet. Udover nogle fantastiske koncerter får man en omgang mad med i prisen, der kan pleje jazztømmermændende fra de forgangne dage. Menuen består af en lækker burger med tilbehør

Den 10. oktober 2017 ville Thelonious Monk været fyldt 100 år. Og som en af dettyvendeårhundredes største komponister indenfor jazzen skal Monk fejres.  
Trommeslager Terkel Nørgaard har til lejligheden samlet en trio med et stor åbenlys kærlighed til Monk og hans musik, der hylder hans kompotioner udsat for sax, kontrabas og trommer.  

Den herboende amerikanske saxofonist Ned Ferm, har et internationalt ry for at beherske et vælg af genre og instrumenter i alskens sammenhænge. Han har spillet/indspillet med bl.a. Yusef Lateef, Jorge Rossy, Ben Street, Tyshawn Sorey, Jakob Bro, Kresten Osgood.
Bassisten Klaus Nørgaard, der bl.a. har spillet med Aaron Parks, Georg Garzon, RJ Miller, Niels Vincentz, Pauseland og Kasper Tranberg, kommer fra Hjarbæk ved Limforden. En af landets fornemmeste bassister, der efter sine soliststudier i Aarhus på Konservatoriet, slog sig ned i København.  
Den københavnske trommeslager Terkel Nørgaard huserer bag trommerne, som han også gør i selskab med Reverse, Jørgen Leth, Thomas Agergaard, HVID BY, Bob Rockwell New Trio m. fl.