MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Mikkel Ploug & Tilman O’Donnell @ Salen

  • Tapperiet Søndre Badevej Køge, 4600 Denmark (map)

Line up:
Mikkel Ploug: guitar
Tilman O'Donnell: danser & koreograf

Modern Jazz Days har fået støtte fra Statens Kunst Fond til at få skabt en musikalsk/danse værk, hvor guitarist og komponist Mikkel Ploug sammen med den amerikanske koreograf og danser Tilman O'Donnell laver et helt nyt værk, som vil blive fremført for første, og måske sidste gang på Modern Jazz Days.

Første del af værket Whatever Singularity #453 : ”Dancing with Alain“ blev komissioneret af Göteborg Operans Danskompani i 2015. Anden del ”In Life Love And So On - A Choreographic Concert” blev skabt til Den Kongelige Ballet i København, hvortil Mikkel Ploug skabte musikken gennem en nyfortolkning af en række balletklassikere.