MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Jazzgudstjeneste @ Køge Kirke

  • Køge Kirke Kirkestræde Køge, 4600 Denmark (map)

LINE UP:
Kor ledet og iscenesat af Sidse Marie Olsen
Præst: Signe Asbirk

Under Modern Jazz Days 2016 krydser jazzen den danske folkekirke. Det sker ved 2 unikke crossover-jazz arrangementer der afholdes i Køge kirke i samarbejde med festivalen Modern Jazz Days, der udover i kirken foregår på og omkring Tapperiet, på Søndre Havn i Køge .
I Sct. Nicolai Kirke kan jazzen opleves i en anderledes, stemningsfyldt og smuk ramme hvor lyden af gudstjenesten får en anden klang.

Søndag d. 12/6 får gudstjenesten et jazzet islæt, når et eksperimenterende kor ledet af Sidse Marie rykker ind med nyfortolkninger af de klassiske salmer. Der vil gøres brug af loop stations for at lege med korsvar som er kendt fra kirkesang.