MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Old News: Emil de Waal+ Nulle, Randi Laubek, Band Ane m.fl. @ Salen

  • Tapperiet 1 Søndre Badevej Køge, 4600 Denmark (map)

LINE UP: 
Randi Laubek (voc)
Band Ane (electronics)
Mads Hyhne (tb)
Jacob Anderskov (keyboards, accordeon)
Gustaf Ljunggren (gui, contra alto clarinet, banjo)
Elith Nulle Nykjær (cl)
Emil de Waal (dr, prc)

Old News inviterer til en musikalsk rejse i et repertoire, der trækker på de helt tidlige numre fra jazzens ungdom, men i nye, skæve fortolkninger og tilsat elektroniske landskaber.
 I 2011 samlede Emil de Waalen ny musikalsk konstellation på tværs af genrer og generationer, en kvartet med Elith ’Nulle’ Nykjærpå plakaten. Kvartetten udgav i 2013 deres debutalbum, som vandt en Danish Music Award for Årets Danske Jazzudgivelse samme år. Nu udvider de Waal bandet til et 8-mand stort orkester med stjerner som Jacob Anderskov , Randi Laubekog Band Ane , og sammen udgav deres debutalbum i starten af 2016.
Med dyb rod i tradition, men samtidig stor grad af frihed, åbenhed og nyskabelse, kaster bandet sig over musik af bl.a. Sidney Bechet, Fats Waller, Django Reinhardt og Bessie Smith - den musik, Nulle spillede i sin ungdom.