MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

LunchJazz m. Live Foyn Friis @ Foyeren

LINE UP

 Live Foyn Friis - vokal, steeldrum, loop
Alex Jønsson - guitar, backing vocals
Jens Mikkel Madsen - bass, shynt, backing vocals
Andreas Skamby - trommer 

LunchJazz er som navnet indikerer et frokostjazz arrangement. Hvis ikke man er sulten kan man godt nøjes med hører koncerten og købe sig adgang ligesom til de andre koncerter. Mad delen kræver en særlig tillægsbillet som kan købes på www.ticketmaster.dk

Koncerten er med den norske sangerinde, Live Foyn Friis.
Hun spiller personlig indie-jazz, med inspiration hentet hos Oh land, Bjork, Wildbirds and peacedrums, Portico Quartet, Ane Brun, Highasakite, Hanne Hukkelberg, Haim, Phoenix, Radiohead, Dirty Projecters 

Norske Live Foyn Friis bor og studerer i Danmark. Herfra er hun braget igennem internationalt med sit helt personlige bud på indie-jazz. Hun vil både spille nye og gamle numre.

I Jazz Special var anmelderen mildt sagt begejstret for hendes seneste projekt, hvor strygere smyger sig ind i hendes klangunivers: "I sidste nummer roste jeg ’Live Foyn Friis' with strings’ til skyerne. Og jeg er stadig af den formening, at det er årets hidtil bedste danske vokaludgivelse."

Priserne er ikke udeblevet. Allerede debut-cd’en Joy Visible blev nomineret til prisen for bedste jazzalbum ved Danish Music Awards. Hun strøg senere helt til tops og vandt priser for Årets Unge Jazzkomponist og Danmarks Nye Jazzstjerne.

Live Foyn Friis har turneret i både Europa, USA og Sydamerika og er udvalgt til Danmarks musikalske eksportprogram til Tyskland, hvor hun allerede har spillet ved totalt udsolgte koncerter. Den fremstormende sanger har optrådt med kunstnere som Brian Blade, Thomas Morgan og Bobby McFerrin.

”Man er ikke et sekund i tvivl om, at man her lytter til en singer-songwriter af Guds nåde.”
GAFFA

”Live Foyn Friis har ægte X-faktor”
Jakob Hassing, Jazz Special

Earlier Event: June 10
Modern JazzClub @ Caféen