MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Björn Ingelstam Quartet @ Lounge Scenen

Line up: 
Bjørn Ingelstam - Trumpet
Calle Brickman - Klaver
Matthias Petri -Bass
Henrik Holst Hansen - Trommer

Björn Ingelstam tilhører den nye generation af fremragende musikere i Øresundsregionen. I de seneste år har han slået sit navn fast som både som trompetist og som en storslået entertainer. Hans greb om publikum er enestående for så ung en musiker. Det seneste år har han studeret i New York og i den anledning vender han nu tilbage til Montmartre med sin New York Quartet der rummer tre af jazzens helt store talenter. Såvel Alex Claffy som Emmet Cohen og Rajiv Jayaweera er allerede nu stærkt efterspurgte. Vær blandt de første til at opleve disse fire musikere og få en oplevelse udover det sædvanlige.
Later Event: June 11
Reverse//Ralph Alessi @ Salen