MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Fallulah @ Salen

  • Søndre Badevej Køge, 4600 Denmark (map)

Line up:

TBA

Fallulah befinder sig musikalsk inden for popgenren, men hun har tilføjet sit eget twist, blandt andet i form af indierock og Balkan-beats, som tilfører hendes musik et strejf af folklore. Fallulah beskriver selv sin musik som "rocket og dansabel folk-music", der går hele vejen fra Balkan til Broadway.

Fallulah er tilbage
Efter to albums, et hav af hits og en P3 GULD Award er Fallulah tilbage. Hun har signet album-deal med Instant Records i USA, ejet af legenden Richard Gottherer, og er desuden kommet under vingerne hos den internationalt anerkendte manager, amerikaneren Scott Cohen. Med dette team bag sig, er hun klar med det første single-udspil SOCIAL CLUB fra sit tredje album, der er sat til at udkomme i indgangen til 2016

Fallulah fortæller om SOCIAL CLUB
”Jeg skrev "Social Club" i LA. Jeg hang ud med min ven Max fra bandet MS MR og han spillede en rå udgave af et instrumentalt track han havde lavet. Jeg elskede det, tog tracket med mig og skrev sangen i et go imens jeg sad men mine venner i mit køkken. Teksten flød bare ud af mig.”

”Jeg tror, at et sted som LA kan afføde et stort pres om at passe ind i en bestemt kasse og jeg ønskede at skrive en sang, der kunne omfavne mine følelser på det punkt. Da jeg voksede op følte jeg tit presset om at passe ind. Jeg kan huske, at da jeg var 15 havde jeg udklip med Gisele Bundchen i en lille pink bikini på min væg. Jeg så på den hver dag og fortalte mig selv, at jeg måtte se ud lige som hende for at være okay. Selv nu er jeg ikke usynlig, men jeg føler mig tilpas med mig selv det meste af tiden. Jeg føler et stort ansvar for at være autentisk, og prøver ikke på, at tilføje til de urealistiske forventninger som mange mennesker stræber efter.”

SOCIAL CLUB er produceret af Fallulah i samarbejde med briten Liam Howe, der også er kendt for hans arbejde med Marina & The Diamonds og Lana Del Rey.
Later Event: June 10
Modern JazzClub @ Caféen