MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Vinderen af UngJazz 2016: I Just Came From The Moon @ Lounge scenen

  • Tapperiet Søndre Badevej Køge, 4600 Denmark (map)

Line up:
Frederik Hagner (b),
Jonas Scheffler (tr),
Nis Hellerøe Myrtue (sax),
Nikolaj Bugge (g),
Tobias Andreassen (dr)

I Just Came From The Moon er et møde med fem musikere der, med forskellige musikalske erfaringer, bidrager til et stærkt, samlet udtryk. En lyd, hvor den røde tråd ikke er defineret i en bestemt genre, men nærmere i de stemninger der opstår når støvede, country-ballader møder ostinat-baseret improvisation.
I Just Came From The Moon er en ny kvintet fra Aarhus, dannet af kontrabassist og komponist Frederik Hagner. Med sig har han Tobias Andreassen på trommer, Nikolaj Bugge på guitar, Jonas Scheffler på trompet og Nis Myrtue på saxofon. Alle musikerne har tilknytning til Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har her spillet sammen i mange forskellige konstellationer på kryds og tværs, mens flere af musikerne også tidligere har deltaget i Ung Jazz med grupperne Røgsignal, Frekvens Frekvens og Kvantespring.