MODERN JAZZ DAYS

19.-21. MAJ 2017

Back to All Events

Magnus Thuelund Trio feat. Jonas Johansen & Graig Earle @ Lounge Scenen

  • Tapperiet Søndre Badevej Køge, 4600 Denmark (map)

Line up:
Jonas Johansen (dr),
Graig Earle (b),
Magnus Thuelund (as)

Med udgangspunkt i Thuelunds kreative, udfordrende, personlige og melodisk appellerende kompositioner, inviteres lytteren ind i trioens raffinerede musikalske univers. Moderne melodisk jazz anno 2016 med fokus på rytmik og melodik.
Musikken besidder et stærkt originalt udtryk, og der er hentet inspiration fra så forskellige genrer som moderne jazz, verdensmusik til gennemkomponeret klassisk musik. Navne som f.eks.: Mark Turner, Hermeto Pasqual, Chris Potter og Belâ Bartok. Men frem for alt fremstår numrene som selvstændige og nyskabende bud på nutidig jazz.

Med et stærkt hold af unge og ældre kræfter, forener denne trio på fornem vis, både traditionen og det fremadskuende. Publikum kan forvente en udadvendt, veloplagt og særdeles sammenspillet ”unit”.
Ved denne koncert fejres også udgivelsen af trioens første Cd  ”First Song”  - Sidste gang trioen gæstede ”Modern Jazz Days” fik de bl.a. følgende ord med på vejen af Politikens Christian Munch- Hansen:
 
”…inciterende, skarp og livfuld bebop …der er bid i tonen og fremdrift i akkompagnementet…Et stærkt bud på det svære, ´nøgne´ saxtrioformat” (Christian Munch-Hansen, Politiken)